O osnivačici Santea Studija

 

o-nama-img_01
Nataša Huljak,
prof. baleta i certificirani STOTT pilates instruktor

Prije šest godina moja me ljubav prema pokretu, plesu i tijelu općenito, potaknula na otvaranje Pilates Balet Studija. Namjera i želja mi je prenijeti vam ljubav prema pokretu na nešto drugačiji, osobniji način.

Svakome od nas potrebno je vrijeme da bi naučili nesto novo, te često imamo i zadršku upustiti se u pustolovinu zbog neugodnosti ili straha da nećemo moći pratiti tempo ili pak nećemo uspjeti. Zato sam stvorila sistem vježbanja i programa u kojima ćete biti prihvaćeni i poticani na način da znate da možete postići jako puno, promijeniti na svom tijelu što želite i prihvatiti sebe kao posebne i predivne.

20 godišnje pedagoško iskustvo u osnovnoj i srednjoj Školi za klasični balet dalo mi je fantastičan uvid u funkcionalnost i potrebe ljudskoga tijela. Tijekom dugogodišnjeg rada sa učenicama, stekla sam strpljenje u savladavanju svake prepreke i snagu da uspijem u postizanju svog cilja. Cilj mi je da nakon vježbanja odlazite zadovoljne, vesele i pune energije uz osjetne i vidljive rezultate na tijelu.

Povezivanjem baleta i pilatesa uz detaljno poznavanje ljudske anatomije kreirala sam jedinstvene programe koji uzimaju najbolje iz obe tehnike i koji će iz vašega tijela izvući nevjerojatnu snagu, izdržljivost i samodisciplinu, a da pritom uživate u oblikovanju tijela.

o-nama-img_01

Studio se nalazi u zelenom Zagrebačkom naselju Maksimir u neposrednoj blizini Kvaternikovog trga. U prekrasnom i toplom prostoru, obasjanim svjetlom, uživati ćete u svakom trenutku. S pažljivo osmišljenim detaljima, te sa osmjehom na licu, pobrinuli smo se da to bude mjesto u kojem ćete se uvijek osjećati dobrodošli.

Iskustva članova

 

Iva Kušan,
49-godišnja arhitektica

Od samog otvaranja Santea studija vježba s nama 5 puta tjedno, kaže da joj je balet bio životna želja, ali prije nije bilo mogućnosti da ga počne učiti kao odrasla osoba. Zato je danas sa Baletudom oduševljena: “Jako mi se popravilo držanje i kretanje te sam postala zadovoljnija sobom.”

Ivina kći Maja,
studentica arhitekture

“Ovo mi je super jer se dobro razgibam, a to mi je potrebno jer većinu vremena uglavnom sjedim – na fakultetu i kod kuće dok učim. Na satovima baletuda odmorim se od svega toga, zaboravim na sve, pa sam poslije i fizički i psihički spremnija za nastavak.”

Tanja Škrgatić,
umjetnica

Krenula je u Santeu zbog puno sjedenja i ukočenosti u leđima:
“U Santei vježbam već gotovo 4 godine; Treninzi Pibale-a pomogli su mi da osvijestim vlastito tijelo i u potpunosti upravljam njime, a onda ni vidljivi rezultati ne izostanu. Kada god iziđem iz studija osjećam se pozitivnije, bolje i rastezljivije bez obzira na prijašnje raspoloženje.”

Jelena Delija,
27-godišnja ekonomistica

vježba u Santei 3 godine Pilates Point: “Svaki trening je spoj užitka, zabave i teškog rada. Vježbanje u trudnoći pomoglo mi je u boljem držanju, lakom porodu i oporavku. Vježbajući sam se brzo vratila u formu. Radujem se svakom novom treningu :)”

Daria Werft,
32-godišnjakinja

“Izazovi klasičnog baleta (pravilna postura tijela, pozicije, vježbe na baletnoj prečki) plus Pilates vježbe snage s rekvizitima čine idealnu kombinaciju. Uz stručno Natašino vodstvo primjetila sam samo pozitivne promjene na svome tijelu. Puno pravilnije držanje, nema više boli u leđima, a mišići su izduženi i fino definirani. VELIKE PREPORUKE!”

Naš profesionalni i posebno veseo i opušteni tim voditelja pomoći će vam da u jako kratkom roku zavolite vježbanje kao nikad do sad te se veselite svakom novom terminu dolaska.

 

o-nama-img_01